SEPAmatic 6000 - Vertec

SEPAmatic 6000

SEPAmatic 6000

Details

De Modernpack Hoppe GmbH zal van oudsher zijn SEPAmatic vleesmolenserie op de IFFA presenteren en met het nieuwe model SEPAmatic 6000 zal ook dit jaar weer een mijlpaal voor de industrie op tijd klaar zijn. Sinds de beurs van 2016, zowel de prestatie-eisen als de hogere inspanningen voor perfect gehakt vlees met de best mogelijke verdeling van de pezen en het vlees. 

Het SEPAmatic-proces wordt nog steeds voornamelijk geïnterpreteerd als een scheidingsproces, maar als het proces en de vereiste vleesbewegingen worden niet door middel van schroeven gedaan, maar door het veel zachtere zachte bandsysteem wordt het MINCER genoemd. Die knijp- en transportband duwt de zachtere delen van de grondstof met de laagst mogelijke wrijvingsgraad in de procestrommel, terwijl de hardere inhoud van de partijen afzonderlijk door de band wordt verwijderd. Naast perfect gehakt biedt het proces ook het voordeel dat de hoogwaardige vleeswaren niet alleen vrij zijn van pezen, maar ook van vreemde deeltjes. Het probleem van vreemde deeltjes is de laatste tijd steeds belangrijker geworden door de aanzienlijk toegenomen plastic breuken van E-boxen in onze industrieën. Dit feit maakte ook de ontwikkeling van de nieuwe SEPAmatic 6000 top-end machine noodzakelijk. 

De SEPAmatic 6000 is uitgerust met een krachtig aandrijfsysteem en de mogelijke technische kenmerken zoals het door Modernpack Hoppe gepatenteerde SEPAmatic-koelsysteem, de automatische doseersilo, de gepatenteerde automatische niveauregeling, de programmacontroller en andere. Afhankelijk van de configuratie kunnen de prestaties van het 6000 systeem tot 25 ton/uur bedragen.

© Copyright 2024 Vertec | Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden | Privacy Statement

Powered by Wallbrink Crossmedia