Onderdelen - Vertec

OnderdelenBij productie van human of petfood producten is een van de belangrijkste bewerking het gereed maken van bulk grondstof voor verdere verwerking in en op de productie lijnen. Zowel bij Human als bij Petfood worden hiervoor veelal zwaar uitgevoerde machines ingezet om al dan niet ontbeend vers of bevroren vlees, vis en gevogelte of anderszins kaas, farmaceutica etc. te vermalen, standaardiseren ofwel te verkleinen, wolfen, cutteren, mengen, mixen, emulgeren, koelen, verwarmen, verpompen, opslag en te transporteren etc.

Deze systemen worden vaak in een preparation hal ondergebracht waarbij in gekoelde omstandigheden een of meerdere van deze handelingen worden uitgevoerd. Aangezien deze systemen zoals Whole Pallet Crushers, Grinders, Wolven, Mixers, Pumps, Emusifiers 2 ploegen of meer draaien is goed onderhoud essentieel Koncept Tech is de specialist op het gebied van onderdelen en parts voor de deze machine en niet alleen voor Scansteel foodtech machines maar ook voor welbekende merken zoals Wolfking, CFSD, Gea, en Cozzini (hier moet je wel een r van registred bij plaatsen) apparatuur ! 

Koncept Tech levert al deze high value parts als eerste klas originele onderdelen voor zeer concurrerende prijzen veelal uit voorraad.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

© Copyright 2024 Vertec | Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden | Privacy Statement

Powered by Wallbrink Crossmedia