Clean Flow - Vertec

Clean Flow

Clean Flow

Details

VERHOOG DE CAPACITEIT EN HET HERSTEL MET 10 TOT 15%

Clean-Flow® Blanchers werden in 2007 ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoefte aan een snellere reiniging van de sanitaire voorzieningen, zodat kant-en-klare maaltijden in één dag met veel verschillende producten kunnen worden gebruikt. Al onze Clean Flow-ontwerpen zijn voorzien van Hydro-Flow® agitatie, wat een uniform proces garandeert. U bent in staat om een product van veel hogere kwaliteit te bereiken omdat elk voedingsmiddel dezelfde behandeling krijgt. Onder- en overkoken van deegwaren wordt voorkomen. Verliezen door plakken en klonteren worden volledig geëlimineerd, wat de recuperatie met 10% tot 15% verhoogt in vergelijking met de Europese kook- en koelingsystemen.

Clean-Flow ontwerpen hebben een vijzel met een wigvormige draadafscherming onder de vijzel tussen 3:00 en 9:00 uur, waarin zich tussen de boorvluchten een product bevindt. Voor de reiniging wordt de zeef aangedreven door een grote tandwielkast die 360° draait, waardoor het scherm aan de binnen- en buitenzijde van de boor in één keer wordt blootgesteld aan de draaiende beweging van de boor. Spuitspruitstukken reinigen het scherm en de boor snel. Lyco heeft Clean Flow machines in Noord-Amerika, Engeland, Ireleand, Nederland, België, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Zweden en Finland. Dit ontwerp is uitgeroepen tot "De beste pasta- en rijstkoker ter wereld!".

Lyco ontwierp een revolutionaire koelmethode genaamd "Easy-Flow" die achter de Blancher volgt. Deze machine koelt de meeste pastavormen, waardoor de temperatuur in minder dan 30 seconden daalt van 200° naar 40°F. Dat is productiviteit.

© Copyright 2024 Vertec | Alle rechten voorbehouden
Algemene voorwaarden | Privacy Statement

Powered by Wallbrink Crossmedia